Vyrovnajte sa s ťažkými životnými situáciami vďaka sile prírody!

Každý z nás sa občas musí v živote vyrovnať s náročnými situáciami, či už sa jedná o finančné problémy, stratu blízkej osoby, rozchod, stratu zamestnania, prípadne iné zmeny. Všetky tieto faktory významným spôsobom vplývajú na psychiku, a teda aj na celé fungovanie organizmu. Ako vám v tomto prípade pomôžu prírodné Bachove esencie?

Ovplyvniť ľudskú psychiku je pomerne náročné. V niektorých prípadoch jednoducho nedokážete svoju myseľ nastaviť tak, ako by ste chceli. Významné psychické zmeny spôsobené predovšetkým smútkom alebo strachom odznievajú veľmi pomaly a môžu citeľne vplývať na celkové fungovanie organizmu. Ak sa nachádzate v náročnej životnej situácii, väčšinou sa nedokážete sústrediť na vašu prácu, neviete pociťovať šťastie a v neposlednom rade je ovplyvnená aj činnosť niektorých orgánov. Nemáte chuť do jedla, môžete pociťovať tráviace ťažkosti a podobne.

Na uvoľnenie psychiky a urýchlenie návratu do bežného psychického stavu môžete využiť silu Bachových esencií, ktoré sú vyrobené zo špeciálnych bylinných výťažkov. Majú schopnosť harmonizovať psychiku po rôznych traumách a uľahčia vám vyrovnávanie sa s náročnými situáciami.

FotkyFoto_21813871_S

Bachove esencie na rôzne psychické stavy
Jednotlivé esencie majú schopnosť pomáhať pri konkrétnych psychických ťažkostiach. Napríklad, ak máte problém vyrovnať sa s určitou životnou zmenou, vhodným produktom bude Bachova esencia Walnut – orech kráľovský.

V prípade, že zažívate pocity beznádeje a smútku, vám pomôže esencia Gorse – útesovec európsky.

Pre ľudí, ktorí trpia pocitmi najhlbšieho zúfalstva, pripravil Dr. Bach špeciálnu esenciu s názvom Sweet Chestnut – gaštan jedlý.

Tažké traumy alebo prežité šoky vám pomôže prekonať Bachova esencia Star of Betlehem.

Častou príčinou psychických problémov sú udalosti z minulosti, ktoré neviete dostať „von z hlavy“. Proces odpútania sa od minulosti vám zjednoduší esencia Honeysuckle – zimolez kozí list.

Ak sa vo svojom živote často stretávate so stresujúcimi situáciami, môžete so sebou vždy nosiť prvú pomoc v podobe krízovej esencie Rescue remedy. Tá pomáha rýchlo obnoviť psychickú harmóniu, pohodu a vnútorný kľud.

Užívanie Bachových esencií je veľmi jednoduché – stačí ich nakvapkať pod jazyk, prípadne do pohára s vodou. Všetky Bachove esencie sú vyrobené z veľmi jemných prírodných výťažkov, vaše telo tak nezaťažujete žiadnou škodlivou chémiou ako v prípade klasických tabletiek a liekov. Tak neváhajte a harmonizujte svoju psychiku s pomocou sily prírody aj vy!