Keď spánok neprichádza. Bachove kvety a aromaterapia pre zaručene sladké sny

Kto z vás neprežil aspoň jednu noc prehadzovaním sa v posteli? Jedna noc sa dá prežiť, ale ak spánok neprichádza takmer každú noc, začne trpieť telo i mozog. Existuje veľa techník a spôsobov, ako spánku pomôcť. Na vašom mieste by sme vynechali chémiu a vsadili na prírodné produkty, akými sú Bachove kvety a éterické oleje.

spanok

Nedostatok kvalitného spánku sa podpíše na vašom zdraví
Insomnia alebo nespavosť so sebou prináša obrovské množstvo zdravotných rizík. Počas spánku sa v tele tvorí hormón melatonín, ktorý má v organizme nezastupiteľnú úlohu. Pre správne fungovanie, či už fyzické, alebo psychické, by ste mali spať približne 8 hodín. Tento údaj berte len orientačne, pretože dĺžka spánku potrebného na regeneráciu sa odvíja od veku a fyzického stavu. Spať by ste mali chodiť každý večer v približne rovnaký čas a svoje spánkové rituály dodržiavať aj cez víkend. Ak spánok neprichádza veľmi často a vy začnete pociťovať reálne problémy, obráťte sa radšej na odborníka. Lôžko by malo byť čo najpohodlnejšie, kvalitný matrac musí poskytovať chrbtici čo najvyššiu oporu, aby ste sa prebudili bez bolestí chrbta. V opačnom prípade vám hrozia tieto riziká:

Únava a výkyvy nálad

Obezita, poruchy metabolizmu

Duševné ochorenia, hlavne depresia

Oslabenie organizmu – väčšia náchylnosť na respriračné choroby

Kardiovaskulárne problémy

Znižovanie kvality života, rýchlejšie starnutie a iné.

Ako dosiahnuť kvalitný spánok
Kvalitný a osviežujúci spánok sa dá dosiahnuť rôznymi technikami a doplnkami výživy. My vám odporúčame vsadiť na prírodu, ktorá je ukrytá v Bachových esenciách a éterických olejoch.

Bachove kvety – Rescue night
Bachove esencie sa dajú užívať v rôznych podobách. Veľký výber možností aplikácií a užívania vám dáva priestor nájsť spôsob, ktorý vyhovuje vašich požiadavkám. Nespavosť vo väčšine prípadov úzko súvisí s pocitmi napätia. Myšlienky vám behajú ako splašené a spánok neprichádza alebo príde veľmi neskoro. Kvapky Rescue night vašu myseľ oslobodia od zbytočných záťaží a prispejú k rýchlemu zaspávaniu. Kvapky sú vďaka prírodnému zloženiu a sladkej chuti vhodné pre dospelých i deti. Ak vám nevyhovuje kvapková forma, vyskúšajte Bio roll-on Spánok alebo Aura parfém spánok, ktorý vytvorí okolo vás potrebnú spánkovú bioenergiu. Aura parfém zharmonizuje okolité prostredie vďaka kombinácie kvetov s esenciálnymi olejmi.

Zaujímavou možnosťou sú aj Rescue Night perly, ktoré sa jemne rozpustia na jazyku. Príjemná pomarančovo vanilková chuť pôsobí pred spaním upokojujúco a lahodne.