Únava, nedostatok energie, či strata motivácie? Vyskúšajte Bachove kvapky!

Všetko je o psychike. Hoci toto tvrdenie sa môže na prvý pohľad javiť ako otrepané klišé, v skutočnosti je stopercentne pravdivé. Najmä, pokiaľ sa bavíme o častých problémoch dnešného sveta, ako napríklad o strate motivácie, či nedostatku energie. Ako vám môžu pri týchto ťažkostiach pomôcť Bachove esencie?

Riešenie psychických problémov je častokrát náročné. Totižto, väčšinou sa jedná o veci, ktoré sa liečiť priamo nedajú. Dá sa na nich len pracovať a eliminovať ich postupnou zmenou myslenia. To však môže byť pre mnohých ľudí nemožné. Našťastie, aj svojmu mozgu môžete efektívne pomôcť. Napríklad, Bachovými kvapkami. Tie sú rokmi overenou zmesou bylín, ktoré majú pozitívny účinok na ľudskú myseľ. Bachove kvapky sú jednoduché na užívanie – stačí ich nakvapkať do pohára a vypiť, no ich účinok na psychiku môže byť až prekvapivo výrazný.

Bachove kvapky a správne nastavenie mysle
Vezmime si napríklad stratu motivácie, s ktorou sa mnohí z nás pravidelne stretávajú. Stratu motivácie má do značnej miery na svedomí naša vlastná psychika v kombinácii s nedostatočným vylučovaním príslušných hormónov. Pri strate motivácie môžu pomôcť napríklad Bachove kvetové esencie Motivácia. Na regeneráciu síl, osvieženie a nabudenie mysle, zas môžete použiť Bachove kvetové esencie Energia.

FotkyFoto_25079635_S

Častým sprievodným javom dnešnej rýchlej doby je aj pocit totálneho vyčerpania a vyhorenia. V takom prípade môžete siahnuť po Bachovej kvetovej esencii Oliva, ktorá oživí vašu psychiku a dodá jej potrebnú energiu. Pokiaľ sa cítite unavený a chýba vám impulz na vykonávanie všetkých povinností, vyskúšať môžete aj esenciu Hornbeam, ktorá sa často nazýva aj „liek pondelkového rána“. Asi tušíte, prečo...

Pokiaľ chcete svoju psychiku povzbudiť aj netradičným spôsobom, vyskúšať môžete Aura parfum Energia. Jedná sa o parfum, ktorý vás nielenže poteší svojou výnimočnou vôňou, no zároveň obsahuje výťažky z Bachových kvetov a éterické oleje, ktoré krátko po vdýchnutí povzbudia vašu psychiku, dodajú vám vitalitu a motiváciu.

Tak neváhajte a bojujte s únavou či stratou motivácie efektívne – vďaka Bachovým kvetom je to skutočne jednoduché!