Ako zvládnuť prvé školské dni pomocou Bachových kvetov?

Letné prázdniny sa už pomaly blížia ku svojmu koncu, čo znamená len jedno – všetky menšie aj väčšie deti sa začínajú vracať do školských lavíc. Ako im v tomto čase môžu pomôcť Bachove kvety?

Návrat do školských lavíc je takmer vždy sprevádzaný stresom a veľkými zmenami v psychike človeka. Predsa len, preladiť sa z prázdninového ničnerobenia na každodenný psychický výkon nie je práve najjednoduchšia vec pod slnkom. Stres, napätie, nepokoj a ďalšie nežiadúce psychické stavy zažíva celé spektrum školákov, od prváčikov na základnej škole, až po dospelých vysokoškolákov.

Práve v tomto čase je dobré mozgu pomôcť prispôsobiť sa novému režimu. Mozog totiž v spojení s celou nervovou sústavou tvorí základ fungovania ľudského organizmu a jeho nesprávne nastavenie môže spôsobiť radu ďalších vážnejších problémov. Ako príklad môžeme uviesť bolesti hlavy, tráviace ťažkosti, nevoľnosť, či dokonca celkovú telesnú slabosť, ktorú spôsobuje nadmerný stres.

FotkyFoto_24205499_M

Výnimočná kombinácia nielen pre školákov
Stres zo školy, ale aj z ďalších ťažkých životných situácií, vám pomôžu prekonať práve Bachove kvety, ktoré zoženiete v podobe účinných kvapiek. Bachove kvapky obsahujú špeciálne výťažky z kvetov Devätorníka peniažtekovitého, Netýkavky žliazkatej, Bielej lesnej révy, Bledavky okolíkatej a Slivky čerešňoplodej, ktoré pôsobia ako balzam na psychiku a celú nervovú sústavu človeka.

Bachova terapia spočíva v tom, že si krízové kvapky kvapkáte pod jazyk, odkiaľ sa rýchlo absorbujú do tela. Kvapky zlepšujú psychickú pohodu, citeľne zmierňujú stres, nervozitu, obavy a navodzujú harmóniu. Najmenším deťom, ale aj dospelým, tak pomáhajú prekonať stres a obavy z nových ľudí, náročných situácií a iných javov zaťažujúcich psychiku.

Kvapky Rescue Remedy, ktorých základom je práve krízová esencia z Bachových kvetov, neobsahujú alkohol a nie sú návykové ani pri dlhodobom užívaní. Pre najlepší účinok sa odporúča užiť 4 kvapky 4-krát denne, buď priamo pod jazyk, alebo ich môžete nakvapkať do svojho obľúbeného nápoja. Bachove kvapky Rescue Remedy prichádzajú v praktickom balení, ktoré môžete nosiť všade so sebou. Ak vám kvapky nevyhovujú, alternatívou sú Rescue pastilky. Tie si určite obľúbia aj deti a navyše cmúľanie cukríku samo o sebe ukľudňuje. Tak neváhajte a uľahčite si náročné životné situácie vďaka Bachovým kvapkám aj vy!

rescue remedy_rescue pastilky