Ako si poradiť so smútkom a depresiou pomocou Bachovej terapie?

Smútok, depresia a pocity beznádeje raz za čas postihnú každého z nás. V takej situácii je najlepšie rýchlo podniknúť kroky, aby sme sa opäť cítili skvele. Správnym krokom môže byť práve Bachova terapia!

Bachova terapia je známa po celom svete, keďže je pomerne jednoduchá, no mimoriadne účinná. Jej základom sú Bachove kvapky, ktoré sú výnimočným prírodným extraktom z rozličných rastlín. Prírodné esencie so špecifickými účinkami na ľudskú psychiku boli objavené práve Dr. Bachom a originálna receptúra týchto kvapiek sa zachováva až do dnešnej doby.

Ak vám toto všetko znie ako nejaká pochybná alternatívna liečba, ste na omyle. Účinnosť Bachových esencií je potvrdená pozitívnymi skúsenosťami ľudí po celom svete. Existuje viacero rôznych modifikácií Bachových kvapiek s rozličnými účinkami. V akých situáciách sa oplatí siahnuť po Bachových kvapkách a aké produkty sú k dispozícii?

Syndróm vyhorenia a depresia – problémy modernej doby
Hektická moderná doba so sebou prináša aj nežiadúce vedľajšie účinky, medzi ktoré patria najmä psychické problémy. Čoraz častejšie sa spomína syndróm vyhorenia, ktorým častokrát trpia aj svetoznáme celebrity. Ak ho začínate pociťovať aj vy, napríklad na strate chuti do života, konštantne zlej nálade a neschopnosti pokračovať v doterajších aktivitách, pomôcť môžu Bio Bachove kvetové esencie syndróm vyhorenia. Tie znižujú pocity úzkosti, zmierňujú výkyvy emócií, pomáhajú regenerovať mozog a prinavrátiť vám chuť do života.

Podobné účinky prinášajú aj Bio Bachove esencie depresia, ktoré vás doslova vytiahnu z beznádejných pocitov depresie a pomôžu vám opäť vidieť svet veselými očami. V neposlednom rade, k dispozícii je aj Bachova esencia Mustard, ktorá vám pomôže vyrovnať sa s depresívnymi stavmi, ktoré prichádzajú nečakane a rýchlo odznievajú. Tieto kvapky pomôžu stabilizovať vašu psychiku a opäť vám privodiť pocity šťastia.

FotkyFoto_73330631_S

Užívanie  Bachových esencií je jednoduché – nakvapkáte ich do vody a vypijete, pričom užívať ich môžete podľa potreby a vášho aktuálneho rozpoloženia. Tak neváhajte a porazte nepríjemné psychické stavy prirodzenou cestou aj vy!

Pomôžu aj éterické oleje
Samozrejme, okrem originálnych Bachových kvapiek sú aj ďalšie prírodné možnosti ako si pomôcť, keď sa objaví smútok a depresívne pocity.  Éterické oleje majú tiež schopnosť jemne ovplyvnovať našu psychiku. Viaceré z nich majú antidepresívny účinok, upokojujú mozog a navodzujú pocity šťastia. Éterické oleje majú citeľný účinok a telu nijako neškodia, keďže sú čisto prírodné. Výbornou možnosťou sú hotové zmesi éterických olejov, ktoré môžete jednoducho začať používať. Na smútok a ponurú náladu vyskúšajte zmes Ukľudnenie. Výborne stabilizuje emócie a navodzuje duševnú rovnováhu.