Snívate aj cez deň?

Máte pocit, že len tak blúdite životom a neviete si nájsť svoje miesto? Snívate a žijete vo svete fantázie, ale nie ste schopný urobiť reálne skutky ? Potom je Bachova esencia Clematis práve pre vás.

Táto krásna modrofialková kvetinka vás vráti opäť do reality, aby ste mohli uskutočniť to, o čom snívate.

Negatívny stav Clematis sa prejavuje snívaním o tom, čo by mohlo byť. Predstavujete si krásne zajtrajšky a vytvárate si vlastné svety. Ľudia typu Clematis majú radi svoj kľud, snívanie, neradi sa konfrontujú. Utiekajú sa do vlastného sveta, kde hľadajú útechu. Veľmi ľahko zaspávajú a radi si pospia aj cez deň.

Títo ľudia si nepamätajú detaily, často zabúdajú, sú duchom neprítomní.

Clematis môže pomôcť aj ženám, ktoré nemôžu otehotnieť. Niektoré ženy snívajú o dieťati a predstavujú si aké to bude keď ho budú mať, nie sú však dostatočne uzemnené na to, aby mohli otehotnieť.

Clematis vracia človeka späť na zem, ukotvuje v prítomnosti.

Clematis pomáha prekonať pocity na odpadnutie, bezvedomie. Vracia človeka späť na zem do reality. Preto je aj súčasťou krízovej esencie Rescue Remedy.

Na fyzickej úrovni majú ľudia typu Clematis často bledú pokožku a studené ruky a nohy.

Veľmi často sa im stáva, že pozerajú film, ale na konci nevedia o čom bol, pretože blúdili vlastnými myšlienkami. Keď šoférujú zabudnú odbočiť pretože sú zamyslení.

Deti typu Clematis sa nevedia sústrediť. Nie sú nešikovné, len nevedia prekonať snívanie počas dňa.

Ak máte pocit, že sa niekedy vzdaľujete realite, vznášate sa, ste ako keby mimo diania, potrebujete esenciu Clematis. Podporí pocit TU a TERAZ a prirodzene vás vráti do reality.

Clematis pomáha stáť oboma nohami na zemi, realizovať svoje sny a túžby, prevziať zodpovednosť.

Podporuje schopnosť jednať a konať. Prinesie vám zdravý záujem o okolitý svet a umožní kontrolovať vaše myšlienkové pochody.

Clematis je pre ľudí, ktorý žijú v budúcom okamihu. Nepomýľte si ho s Bachovou esenciou Honeysuckle. Ten je naopak vhodný pre ľudí, ktorí sú zablokovaný v minulosti.